Η Εταιρεία

Έδρα Εταιρείας

Η εταιρεία «Αφοί Γ. Καλλέργη & Σία Ο.Ε» ιδρύθηκε το 1977 με έδρα τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Η θέση της είναι επί της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου (Ολυμπία Οδός) σε ιδιόκτητο χώρο 12000m² με στεγασμένες εγκαταστάσεις 1000m².

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο τομέα των κουφωμάτων αλουμινίου καθώς και των κατασκευών σιδήρου από την ίδρηση της, ακολουθώντας συνειδητά μια ανοδική πορεία ποιότητας.

Το 2003 απέκτησε πιστοποίηση ποιότητας SEKA - RAL θέτοντας υψηλότερες προδιαγραφές, τόσο στο κατασκευαστικό, όσο και στο διοικητικό τομέα. Η πιστοποίηση εκδόθηκε από την TUV Rheinland Hellas και από τον ΣΕΚΑ. Το ίδιο χρονικό διάστημα ξεκίνησε και ένα σημαντικό πρόγραμμα επενδύσεων με σκοπό την εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας, την δημιουργία νέων εγκαταστάσεων καθώς και την αναβάθμιση του λογισμικού και συστημάτων γραφείου, για την καλύτερη υποστήριξη του παραγόμενου προϊόντος τόσο πριν όσο και μετά την πώληση.

Το 2007 πάντα με γνώμονα την βελτίωση του παραγόμενου προϊόντος αναβαθμίσαμε το πιστοποιητικό ποιότητας στο SEKA Q-System 2: 2007 και πραγματοποιήσαμε πλήρη εναρμόνιση με τις απαιτήσεις και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποκτώντας πλέον την δυνατότητα εφαρμογής σήμανσης CE στα προϊόντα κουφωμάτων αλουμινίου. Η πιστοποίηση εκδόθηκε από την TUV Rheinland Hellas και από τον ΣΕΚΑ.

Το 2010 πραγματοποιήσαμε τις πρώτες δοκιμές προτύπου (ITT) για την αντοχή στην ανεμοπίεση στα ανοιγόμενα παντζούρια, τα οποία κατατάχθηκαν στην κλάση 6 (δηλαδή την καλύτερη δυνατή). Η δοκιμές αυτές συνεχίζονται και σήμερα όποτε μια νέα κατασκευή παντζουριού το απαιτεί.

Το 2015 συνεχίζοντας να πιστεύουμε στην ποιότητα και λάβαμε πιστοποίηση για το σύστημα ελέγχου παραγωγής (FPC) που διατηρούμε, από την Target BS. Η πιστοποίηση αυτή είναι αναγνωρισμένη από την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου. Το σύστημα ελέγχου παραγωγής που διατηρούμε, μέσω ειδικά σχεδιασμένης βάσεως δεδομένων, διαθέτει επιπλέον ιχνηλασιμότητας μέσω της οποίας είναι πάντα δυνατή η ταυτοποίηση των πρώτων υλών. Δείτε όλες τις πιστοποιήσεις στη σχετική σελίδα.

Σήμερα η διοίκηση της εταιρείας βρίσκεται στα χέρια της δεύτερης γενιάς που με μεράκι και υψηλή τεχνογνωσία συνεχίζουν την λειτουργία της.